Select the module and watch video tutorials:

CADprofi Architectural

Parametrische CAD applicatie die uw architecturaal ontwerpen bijstaat. Deze Architecturale module kan worden gebruikt om uw bouwplannen, doorsneden en aanzichten te creëren. Door toepassing van handige functies vergemakkelijkt u het tekenen van samengestelde muren, ramen, bouwkundige maatvoeringen, annotaties, enz… . De module wordt geleverd met een uitgebreide bibliotheek van ramen, deuren, meubels en andere voorwerpen. Als een unieke functie, kan de toepassing worden gebruikt om evacuatieplannen te maken.
 
 
 

Bekijk video tutorials

CADprofi Electrical

Parametrische CAD-applicatie die het ontwerpen van complexe elektrische installaties, lichtinstallaties en telecommunicatie vereenvoudigen. De elektrische module kan gebruikt worden om complexe installaties zoals kracht, licht, laagspanning, telecommunicatie, beveiliging en antenne-installaties te ontwerpen. De software bevat niet alleen duizenden symbolen, gebaseerd op de nieuwste elektrische normen, maar ook lampen, schakelapparatuur, en nog veel meer. De applicatie biedt een gemakkelijke manier van tekenen voor bekabeling en kabelgoten. Een van de meest handige functies is het automatisch nummeren (adressering) van elektrische circuits,en een handige blauwdruk en schema editor.

Bekijk video tutorials

CADprofi HVAC & Piping

Parametrische CAD-applicatie voor het ontwerpen van technische gebouw uitrustingen. Alle installatietypes zoals verwarming, ventilatie, airconditioning, leidingen enz worden ondersteund. De module HVAC & Piping bevat een bibliotheek van objecten waardoor het ontwerp van installaties van elk type bijgestaan wordt: HVAC (verwarming, ventilatie, airconditioning), leidingen, goten, sanitair, gas, medisch, brandveiligheid, koelinstallaties en andere soorten van technische installaties voor de bouw en industrie. Functies zoals het ontwerpen van plannen en schema's, isometrische aanzichten, plattegronden, en doorsneden, voorzien de gebruiker van een enkele software oplossing voor het maken van complexe ontwerpen.

Bekijk video tutorials

CADprofi Mechanical

Parametrische CAD-applicatie die het 2D ontwerp van mechanische en bouwkundige vereenvoudigd. De Mechanische module bevat een uitgebreide set van gestandariseerde onderdelen zoals stalen fittings en adneree staalproducten die gebasseerd zijn op lokale en inetrnationale normen.
 
 
 
 
 
 

Bekijk video tutorials