Select the module and watch video tutorials:

CADprofi Architectural

Är ett parametriskt CAD-program som underlättar arkitektkonstruktion. Arkitektmodulen kan användas för att skapa byggnadsplaner, tvärsnitt och uppställningar. Programmets praktiska funktioner underlättar att rita sammansatta väggar, dimensionering, och att snabbt skapa ritningsbeskrivningar. Modulen levereras med ett omfattande bibliotek av fönster, dörrar, möbler och andra inredningsobjekt. Som en unik funktion, kan programmet användas för att utforma nödutgångsplaner och nödvägar.
 
 

Titta på videoklippen

CADprofi Electrical

Parametrisk CAD-program som underlättar utformningen av komplexa elektriska-, ljus- och telekommunikations-installationer och mer. Den elektriska modulen kan användas för att utforma komplexa installationer, såsom kraft, ljus, lågspänning, telekommunikation, säkerhet, och antenninstallationer. Programvaran innehåller flera tusen symboler baserat på de senaste elektriska standarderna, samt armaturer, ställverk och mycket mer. Programmet gör det enkelt att dra ledningar och kabelkanaler. Bland dess mest praktiska funktioner är autonumrering (adressering) av elektriska kretsar, och en praktisk plan och schema editor.

Titta på videoklippen

CADprofi HVAC & Piping

Parametrisk CAD-program för teknisk design av byggnadsutrustning. Alla installations slag stöds, dvs. värme, ventilation, luftkonditionering, rörledningar och kanaler. Modulen VVS & Rörsystem innehåller ett bibliotek av objekt gör det möjligt för utformning av anläggningar av olika slag: HVAC (värme, ventilation, luftkonditionering), rörledningar, kanaler, avlopp, gas, medicinsk, brandsäkerhet och kylanläggningar samt andra typer tekniska installationer för husbyggnads och industriapplikationer. Funktioner såsom utformningen av planer och scheman, isometriska vyer, planer och tvärsnitt, gör det möjligt för användaren att använda en enda mjukvarulösning för att utforma ett komplext projekt.
 

Titta på videoklippen

CADprofi Mechanical

Parametrisk CAD-program underlättar 2D utformningen av mekaniska och anläggningsprojekt. Den mekaniska Modulen är utrustad med en omfattande uppsättning standardiserade delar, beslag stål och andra stålprodukter, baserade på lokala och internationella standarder. Biblioteket omfattar bultar, skruvar, brickor, muttrar, fogar, nitar, nitar, profil-stål, koniska profiler och delar som används i konstruktionen av värmeväxlare och andra enheter. En avancerad layout och plan modul underlättar avsevärt skapandet av ritningar av VVS och pneumatiska anläggningar.
 
 

Titta på videoklippen